header banner
Default

In 2023, 3 cryptocurrencies achieved high goals


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Solana (SOL) heeft het afgelopen jaar ondanks negatieve berichtgeving standgehouden. Aan de andere kant vertoont de TRON (TRX) markt een somber beeld, waarbij investeerders deze verlaten. Naar eigen zeggen is een mogelijk alternatief Borroe ($ROE). Dit project bevindt zich nog steeds in de pre-sale fase. Laten we nu de prestaties van deze cryptomunten op de markt nader bekijken.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Solana (SOL)

VIDEO: 🚨 Top 3 Crypto To Buy In September 2023!!!
Thomas Kralow

Na een turbulent jaar vol negatieve berichtgeving, begint Solana langzaam terrein te herwinnen bij investeerders en handelaren die de positie van Solana binnen de layer-1 ruimte erkennen.

Opmerkelijk genoeg wordt Solana snel een aantrekkelijke keuze voor ontwikkelaars die DeFi 2.0-toepassingen willen creëren, waaronder projecten zoals Crema en Hxro Network.

Wanneer we naar de prijsontwikkeling van Solana kijken vanuit een technisch perspectief, valt op dat er een positief scenario aan het ontstaan is. Recentelijk slaagde Solana erin om een symmetrisch driehoekspatroon te doorbreken, wat resulteerde in een prijsstijging van $18,70 naar $32,05 binnen een tijdsbestek van twee weken.

Hoewel de prijs van Solana sindsdien is afgenomen, blijven analisten erbij dat dit een gunstig moment is om met korting in Solana te investeren voordat de prijs weer stijgt. Het volgende prijsdoelwit voor Solana om in de gaten te houden is $40. 

TRON (TRX) 

VIDEO: When To Sell Cryptocurrencies in 2023 – 3 Simple Steps (Taking Profit)
Crypto Crew University

In de afgelopen jaren heeft TRON een aanhoudende neerwaartse trend doorgemaakt. Ooit een krachtige deelnemer tijdens de bullmarkt van 2017/18, zag TRX zijn waarde bijna vertienvoudigen tot hoogten van $0,30. Echter, deze piek in de prijs lijkt nu ver weg te zijn, en de aanzienlijke waardedaling weerspiegelt een teleurstellende realiteit voor investeerders die in 2018 enthousiast waren.

Bijna alle initiële prijsstijgingen van TRX kunnen worden toegeschreven aan een zeer actieve marketingstrategie onder leiding van de CEO van het project, Justin Sun. Deze strategie wist opwinding te genereren in de cryptocurrency-industrie. Maar na het afnemen van deze opwinding resulteerde dit in een aanzienlijke daling van de TRON prijs.

Een extra complicerende factor voor TRON is het gerucht dat de CTO van het project gearresteerd is door de Chinese autoriteiten. Dit heeft de problemen rondom TRX verder vergroot.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Borroe (ROE) 

VIDEO: HUGE Cryptocurrency Price News CRYPTO WINTER IS DONE
The Modern Investor

Borroe vertegenwoordigt een financieringsplatform dat voortgestuwd wordt door een samensmelting van blockchain- en AI-technologieën. Wat opvalt, is dat Borroe zich richt op deelnemers binnen het web3-ecosysteem, waarbij ze de mogelijkheid krijgen om toegang te krijgen tot cash flow door het verhandelen van potentiële toekomstige inkomsten.

Het doel van Borroe is om een geavanceerde oplossing te bieden waarmee bedrijven kapitaal kunnen vergaren door middel van non-fungible tokens (NFT’s) die hun uitstaande en toekomstige facturen vertegenwoordigen. Dit muntsysteem en de verkoop van factuur-NFT’s tegen een gereduceerde prijs ondersteunen een peer-to-peer ecosysteem, wat de handelsactiviteiten op verschillende secundaire markten vlotter laat verlopen.

Met een combinatie van kunstmatige intelligentie voor risicobeoordeling, efficiënte betalingsoplossingen en blockchain-technologie, streeft Borroe ($ROE) ernaar investeerders een veilig en volledig transparant financieringsproces te bieden.

Opmerkelijk is dat de prijs van Borroe met 25% steeg van $0,0100 naar $0,0125 toen het overging van de Beta-fase naar Fase 1 van de presale. Deze prijsstijging lijkt de vraag naar Borroe ($ROE) te vergroten. In Fase 2 van de openbare presale wordt verwacht dat de waarde van Borroe ($ROE) zal toenemen tot $0,0150 per token.

Leer meer over Borroe ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Presale | Sluit je aan bij de Telegram-groep | Volg Borroe op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Teresa King

Last Updated: 1698150482

Views: 897

Rating: 4 / 5 (60 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Teresa King

Birthday: 1980-09-12

Address: 925 Stacie Glens Apt. 214, Lake Conniehaven, TX 82558

Phone: +4359549385386238

Job: Article Writer

Hobby: Rock Climbing, Backpacking, Painting, Table Tennis, Chess, Hiking, Golf

Introduction: My name is Teresa King, I am a skilled, persistent, risk-taking, vivid, esteemed, exquisite, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.