header banner
Default

Topanalist Over XRP Koers: Kan Ripple In 2024 1 Euro Waard Worden? Wat Is De Beste Crypto Investering Van Nu?


Ondanks de teleurstellende koersactiviteit van XRP, zijn analisten erg optimistisch over de Ripple koers. Vanuit $0,50 kan XRP volgend jaar boven de $1 uitkomen. Als gevolg van een stijgende Bitcoin koers, zou XRP de komende jaren een nieuwe All Time High kunnen neerzetten.

Nu de crypto markt al een tijdje stilligt, gebeurt er ook weinig bijzonders voor XRP, de altcoin van het fintech bedrijf, Ripple. Zo is de Ripple koers in de afgelopen 24 uur met 0,2% gedaald naar $0,499 en lijkt het moeite te hebben een definitieve doorbraak te maken bij de $0,50.

De huidige koers is waarschijnlijk een grote tegenvaller voor de XRP community, al helemaal nadat Ripple de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) won in juli. Hoewel de XRP koers kort hierna boven de $0,80 uitsteeg, daalde de koers vervolgens richting de $0,50, waar het nu vlak onder ligt.

Maar experts in de sector denken dat deze winst van Ripple nog maar het begin is en dat Ripple veel meer waard kan worden dan $0,80. Sommigen vragen zich zelfs af: "Kan Ripple 100 euro waard worden?" Laten we verder kijken naar wat analisten voorspellen voor de XRP koers.

Crypto trader en analist op TradingView voorspelt Ripple koers

VIDEO:

Crypto analist en trader op TradingView, Oakascorn deelt regelmatig zijn analyses en voorspellingen voor crypto. Niet lang geleden deelde hij deze grafiek, waaruit blijkt dat de Ripple koers zou kunnen stijgen naar $43. Daarnaast zou de Bitcoin koers kunnen stijgen en tussen de $250.000 en $1,25 miljoen waard kunnen worden.

Ripple koers voorspelling

Deze analyse baseert de crypto trader op overeenkomende patronen tussen 2015 - 2017 en nu. Hoewel er veel nieuwe factoren invloed kunnen hebben op de koers van Bitcoin en XRP, zoals vraag/aanbod, regulaties en adoptie van crypto, ziet de analist overeenkomsten met de huidige Bitcoin koers en die van 2015.

Als deze structuur stand kan houden, zou Bitcoin in september 2024 kunnen stijgen naar $215.000 en de Ripple koers naar $43.

Andere analisten, zoals egragcrypto op Twitter, hebben een iets bescheidenere voorspelling voor de Ripple koers. De verwachting voor deze analist is dat XRP volgend jaar rond de $2 zal komen te liggen. Gebaseerd op zijn bevindingen, is XRP momenteel spotgoedkoop.

Wat gaat de XRP koers doen in 2023 en kan Ripple 100 euro waard worden in de toekomst?

VIDEO:

Op dit moment, terwijl de crypto markt zo goed als stil ligt, zou het moeilijk te geloven zijn dat Ripple naar $100 kan stijgen. ALs we kijken naar de huidige Ripple koers, zien we dat het nog niet eens boven de $0,50 weet uit te breken.

De 200-daagse moving average (blauw) komt inmiddels ook steeds verder naar beneden en kan een sterke resistance worden voor de XRP koers. De 30-daagse moving average (geel) schommelt wat meer heen en weer, maar onderdrukt de Ripple koers ook op dit moment.

ripple koers grafiek
Ripple koers grafiek - Bron: TradingView

Met een neutrale relative strength index die rond de 50 ligt, lijkt het onzeker dat de XRP koers op korte termijn nog iets gaat doen. Voor verdere stijgingen of dalingen, zal er op fundamenteel gebied iets moeten veranderen.

Analisten verwachten dat we dit jaar geen spot Bitcoin ETF meer krijgen en dat dit op zijn vroegst 2024 zal worden. Er zijn ook zorgen dat de renteverhogingen van de Federal Reserve nog niet voorbij zijn. Om die reden verwachten we dat in het positieve geval, de XRP koers dit jaar zal eindigen rond de $0,70.

Volgend jaar, met de mogelijke goedkeuring van de spot Bitcoin ETF, de verwachte Bitcoin halving in april en verdere ontwikkelingen tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC), zou Ripple wel een behoorlijke stijging mee kunnen maken. Zo kan de XRP mogelijk zijn All Time High van $3,84 kunnen doorbreken.

Deze veelbelovende crypto kan dit jaar nog veel winst opleveren - is dit de beste crypto investering van 2023?

VIDEO:

Omdat XRP waarschijnlijk niet veel bijzonders meer gaat doen dit jaar, kan het handig zijn om voor nu te kijken naar alternatieven. Een erg veelbelovend alternatief dat veel aandacht krijgt van investeerders op dit moment, is Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Hiermee kun je veilig via een cloud Bitcoins minen door BTCMTX tokens te staken.

Wanneer je BTCMTX tokens aan de staking pool toevoegt, kun je passief mining credits verdienen. Met deze credits kun je via de cloud service Bitcoins minen, zonder dat je hiervoor hoeft te investeren in hardware. Bitcoins die je hiermee verdient, kun je via het dashboard naar je wallet verplaatsen.

Top Analist Over XRP Koers: Kan Ripple 1 Euro Waard Worden In 2024?Beste Crypto Investering Op Dit Moment?

Deze BTCMTX tokens zijn tijdelijk te koop in de presale voor $0,011 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort stijgen. De presale bestaat uit 10 fases en elke nieuwe fase verhoogt de prijs van BTCMTX met 10%. Hoe eerder je de tokens koopt, hoe meer je bespaard en hoe meer winst je zou kunnen verdienen.

De presale is deze week live gegaan, maar heeft al meer dan $150.000 opgehaald in enkele dagen. Als dit tempo aanhoudt (of toeneemt), zal het niet lang duren voordat de volgende fase ingaat. Daarom is er geen tijd te verliezen als je ook wilt investeren in deze kleine crypto met potentie om veel winst te leveren.

Met dit innovatieve concept verwacht Bitcoin Minetrix dat de verkoopdruk van BTCMTX laag zal blijven, waardoor de nieuwe cryptomunt op lange termijn veel waard kan blijven.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Jackie Smith

Last Updated: 1698032281

Views: 732

Rating: 4.8 / 5 (53 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jackie Smith

Birthday: 2002-09-24

Address: USS Patton, FPO AP 19771

Phone: +4539684258785154

Job: Artificial Intelligence Specialist

Hobby: Aquarium Keeping, Cooking, Beekeeping, Running, Animation, Card Collecting, Singing

Introduction: My name is Jackie Smith, I am a radiant, dear, unreserved, spirited, forthright, apt, Adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.